Post by etfilagirud on Feb 16, 2022 8:42:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшити гроші хак ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Їжа виглядає справжньою, грати важко, але не неможливо! Подобається ця гра... Я купив пакет за 6,99 доларів! Мій телефон помер, а коли я знову ввімкнув, діаманти не купили, але він зняв гроші з моєї картки😣😡😠
Ця гра весела. Є кілька речей, з якими я маю проблеми. Цукерку потрібно роздавати за бажанням. Його не слід давати автоматично, коли їхнє терпіння пожовтіє. Будь ласка, змініть це. Прикро переходити від 20 цукерок до відсутності жодної. Крім того, деякі з розрахованих на час порцій розчаровують. Деякі кажуть 60 секунд, щоб зробити 500-600 монет, а деякі кажуть, що 70 секунд, щоб зробити 300. Це не має сенсу. Нарешті, він каже, що мій час закінчився, коли у мене залишилося 4 секунди до гри. Це дуже засмучує.
Я НЕМОЖУ закачати
Чому на знімках екрана не видно, що це за гра? Ця гра непогана, але вона нічим не відрізняється від інших кулінарних ігор. Я шукаю гру, в якій ми повинні швидко правильно зіставляти замовлення з купою картинок... а не ту, де ми повинні «готувати» їжу.
Насолоджувався грою і проходив усі три міські рівні. Тепер, коли я граю за значки та нагороди, раптом все працює, я можу готувати страви, але в ресторан не заходить клієнт. Дивно.... не можу грати далі
Ця гра дуже весела і складна. Я б хотів, щоб був спосіб заробляти бонуси простіше, але це все одно весело і грати без них. Ця гра орієнтована на завдання, корисна та весело проведений час.
Я розважався перші 15 хвилин, досяг 23 рівня! Часу не вистачає, вам доводиться дивитися рекламу чи витрачати дорогоцінні камені, а потім витрачати гроші. Я збирався поставити одну зірку, але я отримав задоволення. Поставлю 3 зірки...
Swing Loops: Grapple Hook Race Jocuri obișnuite qxhi
Смішно!!!!!!!! 😡 Як ви повинні насолоджуватися, що гра йде так швидко, що ви не можете перевести дух..🫁 Чому творці не бачать, як далеко вони заходять у такому кролячому темпі. Ви можете принаймні почати трохи повільніше і поступово збільшувати швидкість. Ви зіпсували свою гру, яка має бути дуже приємним і веселим досвідом, у який ви з нетерпінням чекаєте. Це абсолютно неможливо грати. Видалення через 5 хвилин після встановлення.
Мені подобається грати в цю гру, але я згоден з багатьма іншими, що ви змушені платити гроші за підвищення рівня. Будь ласка, не ображайте мене, кажучи «багато людей можуть пройти рівні» і «це безкоштовна гра». Якщо ви не граєте на ті самі рівні знову і знову, щоб заробити дорогоцінні камені, ви повинні заплатити. The Frankfurter Diner — це смішно. Після того, як тюрінгська ковбаса вступає в дію, ви не можете приготувати заздалегідь, тому що в кінцевому підсумку ви насипаєте хліб і квашену капусту на тарілки, які не потребують бортів. Видалено.
Норм.
Подвійне клацання або навіть випадкове клацання 2 рази на порожній тарілці автоматично поміщає її в кошик, навіть якщо на тарілці немає нічого, що можна було б викласти. Будь ласка, виправте це, будь ласка.
Я просто ненавиджу, коли справа доходить до реклами. Я так багато разів намагався пройти рівень, але виявляється, я ніколи не встигаю??? Тому що я повинен був вибрати для підвищення або я повинен був дивитися рекламу, щоб я міг пройти рівень. Як надокучливо
Кул
Після нового оновлення мені стало сумно, що я більше не можу грати на рівні офлайн. Мені потрібно грати лише для того, щоб мати прискорення, тому що якщо я не маю прискорення, і якщо я не додам більше секунд до рівня, я не можу перейти на інший рівень 😭 Нові рівні стало ТАК ВАЖКО вигравати .. Я дуже люблю цю гру, і мені так боляче знати, як стало так важко досягти рівнів .. будь ласка, розробнику, зробіть це трохи простіше. Бувають випадки, що клієнтам не вистачає 50-секундного таймера.
РЕДАКТИРОВАНО: я знімаю 2 зірки, оскільки почав усвідомлювати, що вони роблять проходження рівнів майже неможливим без допомоги, що потенційно означає витрачати гроші на свої очки. Якийсь час це весело, але згодом постаріє, 85% гри ви не зможете охопити і, ймовірно, це те саме, але з різними стравами та ресторанами
Привіт, мені подобається гра, музика, але таймери працюють повільно, а ви працюєте з гравцями як раби. Одна людина, яка готує та хоче додати гарніри чи прикраси, — це багато для гравця. Швидші таймери, будь ласка. Також клієнти приємніші, дякую
Незалежно від максимального обладнання та їжі, не може впоратися з проблемами. Проблеми, як-от 16 клієнтів без обмежень у часі, але тоді надається лише 14 клієнтів, і вам потрібно витратити, щоб отримати додаткових клієнтів.
Це було приголомшливо, тому що я повністю відчував себе в грі. Мені дуже подобається та частина, в якій відразу приїжджає багато замовників, з великою кількістю замовлень, мої пальці так швидко ходять.
Класна гра
Чи будуть якісь оновлення щодо нових міст найближчим часом? Пройти через все це нудно, щоб продовжувати грати на бонусних рівнях. Я повинен погодитися з іншими, що деякі рівні «фальсифіковані» і неможливо пройти без використання дорогоцінних каменів чи посилів. Іноді просто не має значення, як швидко ви граєте, клієнти надходять занадто повільно, і у вас не вистачить часу, що не дозволить пройти рівень.
Це дуже хороша гра, але єдине, що мені не сподобалося, так це те, що деякі реклами (врятуйте дівчину, дівчину тофу, особливо ці дві реклами зробили гру, а також телефон) зробили гру дуже повільною, і через це мені довелося зупинитися гру знову, потім перезапустіть її. Тому, якщо ви вирішите цю проблему, це буде дуже цікаво.
чудово грати дуже весело для будь-якого віку чудово, я б поставив 1000000/1000000 (^_^)
Сподобались перші два ресторани, хоча кінець рамену було досить важко завершити без використання підсилювачів (це ще один спосіб змусити вас витрачати гроші), але після кількох добрих спроб я нарешті дійшов, але я думаю, що ви повинні мені дозволено вибирати, до якого ресторану ви переходите далі, оскільки зараз я втратив інтерес, оскільки рівень пекарні здається досить нудним, і вам потрібно пройти його, щоб продовжити та спробувати інші ресторани, інакше це хороша гра.
Ця гра постійно завмирає або виводить мене з неї на середині рівня, а потім змушує мене втратити життя через це. Це робить це постійно, і це дійсно починає діяти мені на нерви
Огидна гра, де реклама триває довше, ніж рівні. Найдовша реклама, яку я коли-небудь бачив. Дуже неприємно для гравця і витрачає час даремно. Інакше в гру було б цікаво грати. 1 зірка за гру, яка більше схожа на рекламу, ніж на гру.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategie aenw
Неможливо виграти всі рівні (у ресторані Burger і після) без великої кількості алмазів і прискорювачів. Це в основному хоче, щоб ви витрачали реальні гроші, щоб виграти.
Я думаю, що це дуже весела гра. Єдине, що я слідкую за грою у Facebook, і вона не відображається в грі. Так що це засмучує. Також це іноді не дає мені грати на попередньому рівні. Я буду думати, що граю на простішому рівні, але насправді це не так.
Спочатку була хороша гра. Ось як це вас засмоктує. Тоді стає дуже важко, і вам доведеться купувати речі або бути на Facebook. Не кажучи вже про таку кількість реклами. Шлях до багатьох..
Я грав у цю гру, це було весело приблизно до рівня 8-1. Я отримав багато занепокоєння. Я ледве міг дихати, це було страшно, і я відчував, що це намагається мене вбити. Мені не подобається ця гра і я її не рекомендую. Мене досі трясе від гри.
Вони змушують вас втрачати і витрачати гроші! Гра дуже весела, але після того, як ви досягнете певних рівнів, ви не зможете перемогти їх, якщо не використовуєте бонуси або не витрачаєте гроші! Дуже засмучує... просто хочу грати у веселу гру, не витрачаючи гроші й просто програючи.
Гра дуже швидка, щоб грати м і пальці рухаються дуже швидко, ніж кінь. Мені подобається ця кулінарна гра. Я поставив 5 зірок, тому що гра для мене занадто цікава та складна, тому мені добре грати. Дякую за найкращу цікаву гру
Я мав би 5 зірочок, але мені потрібно натиснути пару разів, перш ніж щось станеться, і я втрачаю час. Крім цієї проблеми, грати в неї весело.
🐶🐶🐶
Ця програма спочатку весела. Але тоді все приурочено. І ви повинні використовувати бонус, щоб навіть пройти рівень. Це відстой, коли ти тільки на третій області, і все, що ти бачиш, це приурочені. Боже Я також ніколи не залишаю відгуки. Але для цього потрібна робота.
Мені сподобалася ця гра, вона також допомагає координації зору та рефлексів. Не поспішайте відповідати погано. Деякі ігри можуть бути не просто чашкою чаю, а іншим корисними та веселими. Дякуємо всім, хто допоміг зробити це можливим, і будьте всім благословенні та добрими.
Я люблю гру. Єдина моя проблема полягає в тому, що він дає вам можливість переглянути відео, щоб додати 10 секунд, але іноді він не додає 10 секунд. Іноді це дозволяє дивитися інший, іноді ні.
Мені подобається гра. Це допомагає скоротити час. Однак я чекав більше місяця, коли після стейк-ресторану в новому місті для гурманів додадуть наступні ресторани. Є уявлення, коли це станеться? Сподіваюся, скоро або мені доведеться його видалити. Немає сенсу в тому, щоб гра використовувала простір, якщо я вже все переміг.
Гра насправді гарна, але занадто багато реклами, і щоб змусити вас дивитися ще більше реклами, вони не заряджають енергією. Тож вам доведеться переглянути ще одну рекламу, щоб поповнити. Я не отримав допомоги з цим, тому видаляю, доступні сотні подібних ігор, тому..
Cooking Frenzy®️Cooking Game உத்தி ofx
Безумовно, вам подобається гра, але я думаю, що має бути більше можливостей, коли справа доходить до використання монет. Також мені не подобається ідея автоматичної роздачі цукерок; я повинен мати можливість контролювати цю функцію. Нарешті, я відчуваю, що час від часу калібрування вимкнено. Я тільки відкрив новий ресторан, який ще не мав можливості оновити. Пацієнт так швидко зменшується (наче на вищому рівні) і не приділяє достатньо часу для виконання завдань; безперечно відчуває себе шахраєм
Звикання. Але я видаляю. Було весело до 73 рівня. Стало занадто важко перевершити рівень, не витрачаючи більше грошей. Я вже витратив 10 доларів або близько того на «безкоштовну гру» протягом 2 тижнів, щоб досягти цього рівня. Буквально стало неможливо досягти 900 монет (місія) за кілька коротких хвилин без покупки діамантів. Це гра з вилученням грошей. Я дивлюся незліченну кількість хвилин реклами, щоб рухатися далі, і в основному я нічого не отримав. Було весело, поки це тривало.