Post by nordsodsilama on Feb 5, 2022 20:19:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки генератора кодів ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
АН ГЛ ІЙСЬКА М ОВА
Клас. Рекомендую. Всим
Здається, це може бути відмінна гра, після кожного вбивства є лише реклама, якби не це, я б, напевно, грав у неї трохи більше.
Трохи пізно, щоб отримати інформацію про моє замовлення, ідучи до інформації для мене також kva, щоб отримати інформацію від днями я буду на роботі до кінця вартості до побажання оплати Aon Hewitt я поверну тепер я люблю UI хочу спланувати наступні кілька днів ic до побажань і молитв до всіх вас за вашу допомогу
Death Carnival у Steam
Death Incoming! Piedzīvojumu spēles sbj
Death incoming — це дуже хороша гра, незважаючи на те, що там багато реклами
Весела гра мені подобається! Просто занадто багато реклами, і це дійсно дратує додавати кожен рівень
TBH, гра хороша, але щоразу, коли ви закінчуєте рівень, є реклама, і це дратує.
Ut enim ad minim veniam - Компания «ВЕНТЭКО
Цікава гра. Хоча реклама смішна. Я розумію, що реклама потрібна, звичайно, але після кожного рівня це трохи багато. Ще одна гра для видалення.
Death Incoming! ጀብዱ xfd
Це весела гра, але навіть якщо ви платите, щоб усунути переслідування реклами, гра все одно ПОСТІЙНО накидає вам варіанти, а отже, насправді не видаляє рекламу. Після оплати за видалення реклами кожні 3 душі він хоче змусити вас дивитися як і на костюм, на обертання на кермі тощо, але вам доведеться почекати, перш ніж він дасть можливість сказати ні, тому все ще сповільнюється гра.
Дуже весела гра, але багато реклами, і незабаром, коли ви переходите на вищі рівні, ви починаєте повторювати старі рівні, тому стає нудно. І коли написано «Подивитися рекламу, щоб отримати скін», і я натискаю «Ні», це все одно приводить мене до оголошення! Я навіть не отримую приз!
Пройшов усю гру, і я можу сказати, що в цій грі занадто багато реклами, і немає такої потреби, тому я б рекомендував її.. ні, але якби було менше реклами, я б хотів.. як і будь-яка мобільна гра, це завжди хороша гра, але в неї багато реклами, щоб вона була веселою
Мені подобається гра, вона дуже весела, але чому тут Sonmea Ny, я маю на увазі, що це одна з причин, чому я намагаюся вбити її знову, але я ніколи не можу досягти цього рівня, назви там взагалі немає, вибачте Я хотів відмовитися від 3 зірки
Так багато реклами, що ігровий процес навіть не приносить задоволення. Я сподіваюся повернутися до цієї гри, якщо вона покращиться в майбутньому.
Death Incoming! சாகசம் jbl
Класний геймплей, так. Рейтинг реклами, тупо. Дурно, скільки реклами. Єдина причина, чому я поставив їй 5 зірок, це тому, що мені подобається сама гра, а не реклама!
я дуже люблю цю гру. але є одна проблема, я ненавиджу рекламу, є дуже багато реклами, яку я ненавиджу. тому я ставлю цій грі 3 зірки, але вона також хороша
У мене зламана реклама, але ця гра дійсно стає нудною. Дуже погано, коли ви отримуєте щасливе обертання, ви ніколи не отримуєте меч або 3 оберти. Я також ненавиджу, що, незважаючи на те, що у мене зламана реклама, я не можу отримати винагороду, а вони нічого не роблять. Будь ласка, виправте це, зробіть рівні складнішими та розміщуйте менше реклами для інших людей. Робіть рекламу лише іноді за винагороду, іноді давайте її без реклами. Можливо, подаруйте шкури та мечі щось особливе.
Завантажте АПК файл Death Incoming 1.0
Чудова концепція для гри, але занадто багато реклами. У мене їх було 5, навіть не дійшовши до рівня 2. Це абсолютно смішно.
операційної системи iOS на мові програмування Swift, за допомогою якого можна ... death of the Universe', which allegedly comes from the second law of
Насправді мені дуже сумно, тому що я ЛЮБЛЮ гру...але я перевищив 100 рівень, і вони зараз просто повторюють з різними людьми це не так весело грати в той самий рівень знову..
Download Death Incoming on PC with MEmu
Square Bird Hygge olb
Добре, але не фізику, вони повинні трохи покращити, але в цілому це чудово
Дійсно хороша гра. Мені подобається ця гра, вона настільки весела, що ви можете насправді вбивати людей, але змушуючи їх задихнутися і спотикатися об щось, це дійсно хороша гра, якби я був на твоєму місці, я б це зрозумів.
Будь смертю, я просто хотів, щоб це було більше схоже на пісочницю, але це загадки чи головоломки, які вам потрібно розгадати, щоб вбити поглядів. Хоча весело
Це може бути чудово, але реклами забагато. І я не плачу 3 долари за гру, яку я щойно завантажив і не мав можливості перевірити, подобається вона мені чи ні, щоб видалити рекламу. Я розумію, що гра підтримується саме так, але щоразу, коли ви проходите рівень (який на початку займає 10 секунд), з’являється 30-секундна реклама.
😁😄😄😄😄😄👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🏚️🏚️🏚️🏚️🏚️🏚️🏚️🏚️🏚️🏠🏚️😄😁👊🏨🏠🏪🏨💒🏪🏫🏬🏬🗽🏰🏯 💒🗼🏫⛪🏬🕌
Я думав, що ця гра дозволить мені робити божевільні дурні способи вбивати їх. Але ви повинні робити це кожен раз певним чином, і це дуже швидко набридає. Єдина порятунок — додавання не брехали.
Death Incoming! Dobrodružné amgq
Можна було б просто зробити його 2,99 для гри, замість видалення реклами. В основному неможливо грати через буквально постійну рекламу.
Весела гра, але занадто багато реклами. Я розумію, що тут і там є реклама, але після кожного раунду?! Збиває гру
Погана гра тому що якщо це скачає дитина у неї може порушитися психіка.
Забагато реклами
Ідіотська система показу реклами з надзвичайно низькими зусиллями. Весела передумова виконана жахливо, а потім зіпсована більше реклами, ніж ігровим процесом. Перевірте його на кількох рівнях, але обов’язково грайте в режимі польоту. Ви все ще будете готові, коли досягнете 10-го рівня. Такі додатки гарантують, що мобільні ігри завжди вважатимуться неякісним сміттям.
Крута гра. Потрібен деякий звикання, тому що для відтворення потрібно думати, а не просто діяти.
Реклами більше, ніж ігор, я розумію, що вам потрібен дохід, щоб продовжувати гру, але це надто вбивство. Не хочете дивитися рекламу безкоштовного обертання? Подає рекламу, щоб сказати «ні», не хочете дивитися рекламу бонусних монет і просто хочете грати? Все одно мати рекламу.
죽음이 온다! 어드벤처 ypm